Buurthuis - Bv De Korenaar nieuw

Buurtvereniging De Korenaar
Oirschot
Ga naar de inhoud
BUURTHUISDan hebben we ook ons eigen Buurthuis, De Korenschuur. Hier vinden de meeste aktiviteiten in plaats.


In ons buurthuis die beheert wordt door Wilbert van den Wittenboer vindt natuurlijk de kontaktavond plaats, deze is op donderdagavond. op deze avond kunt u gezellig een potje kaarten of darten of gewoon aan de bar kletsen. voor de darters hebben we een drietal banen hangen met elektronische schrijfborden. voor de kaarters hebben we dan nog een tiental plaatsen aan de tafels en dan hebben we aan de toog nog een achttal plaatsen om aan te zitten.

Sinds een aantal jaren hebben we de plaatselijke Albert Heijn die aan ons levert zodat we niet meer alle aanbiedingen af hoeven te gaan. Dan hebben we voor ons buurthuis een aantal jaren geleden ook een tent gekocht voor de hele grote aktiviteiten, deze tent is 7mx10m die we gebruiken voor o.a. de spooktocht dartstoernooien en de straatspeeldagen en de jubileumfeesten.

Voor ons buurthuis hebben we ook een aantal vrijwilligers voor het schoonmaken, zodat het iedere keer weer lekker fris is in het buurthuis. Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die willen helpen hiermee. U kunt hiervoor kontakt opnemen met Wilbert van den Wittenboer.


Barpersoneel:

Wilbert vd Wittenboer
Albert van Griensven
Erwin van Gisbergen
Patrick Huijbers
Dilia van Beers
Edwin Kortooms
Claudia van Brunschot
Iwan van Kollenburg


Interieurverzorging:

Annie Bressers
Patricia Scheepers
Alle barmensen
Buurvereniging De Korenaar sinds 1974
Terug naar de inhoud