Buurtvereniging

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Buurthuis

 

BUURTHUIS


Dan hebben we ook ons eigen Buurthuis, De Korenschuur. Hier vinden de meeste aktiviteiten in plaats.

In ons buurthuis die beheerd wordt door Wilbert van den Wittenboer vindt natuurlijk de kontaktavond plaats, deze is op donderdagavond. op deze avond kunt u gezellig een potje kaarten of darten of gewoon aan de bar kletsen. voor de darters hebben we een drietal banen hangen met elektronische schrijfborden. voor de kaarters hebben we dan nog een zestiental plaatsen aan de tafels en dan hebben we aan de toog nog een tiental plaatsen om aan te zitten. Voor meer foto's kunt u kijken op de pagina Foto's.
Sinds een aantal jaren hebben we de plaatselijke Albert Heijn die aan ons levert zodat we niet meer alle aanbiedingen af hoeven te gaan. Dan hebben we voor ons buurthuis een aantal jaren geleden ook een tent gekocht voor de hele grote aktiviteiten, deze tent is 7mx10m die we gebruiken voor o.a. de spooktocht dartstoernooien en de straatspeeldagen en de jubileumfeesten.
Voor ons buurthuis hebben we ook een aantal vrijwilligers voor het schoonmaken, zodat het iedere keer weer lekker fris is in het buurthuis.
Barpersoneel:

Wilbert vd Wittenboer
Albert van Griensven
Erwin van Gisbergen
Kees Erven
Dilia van Beers
Colinda van Gisbergen


Interieurverzorging:

Annie Bressers
Patricia Schepers
Dannielle van de Ven
Stefanie Erven
Colinda van Gisbergen
Alle Barmensen

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu